Ekm

Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte Bağlıcada yer alan Türk Tarih Müzesi ve Parkını ziyeret ettik.

Ekm

Okulumuzda Ahilik Haftası kutlandı.Geçmişten günümüze Ahilik kültürü ve felsefesinin işlendiği programda,Ahi Evran anılarak,Ahilikte önemli bir yeri olan ŞED kuşanma töreni canlandırıldı.

Ekm

Bu yıl okulumuza yeni başlayan 5.sınıflarımıza yönelik piknik/eğlence/spor/eğitim/aktivite dolu bir gün geçirdik. Öğrencilerimiz izci lideri Besim Hocamız, Beden Eğitimi öğretmenimiz Erim Hoca ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Muradiye Hocamız eşliğinde güzel bir gün geçirdiler.

Eyl

2023-2024 Eylül ayı seminer dönemi çalışmaları kapsamında okulumuz öğretmenlerine okulumuz Müdür Yardımcısı Ali ÇETİNTAŞ ve proje koordinatör öğretmeni Feyza BURGUCUOĞLU tarafından  "Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları" eğitimi verildi.