Mrt

Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen deprem tatbikatı Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul bahçesinde bulunan toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

"Bitkilerle Geleceğe Nefes Oluyoruz"e-twinning  projemiz kapsamında Pursaklar'da bulunan endemik vadiye bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaret sırasında, endemik bitki türlerinin fotoğraflarını çektik, eğitim seminerine katıldık, doğa yürüyüşü yaptık ve piknik yaparak doğada keyifli vakit geçirdik. Bu deneyim, doğayla olan bağımızı güçlendirmemize ve doğanın bize sunduğu güzellikleri daha yakından tanımamıza olanak sağladı."

Mrt

Bağlıca Şehit Kalender Özdemir AİHL olarak Kudüs'ü çok seviyoruz. Kudüs sevgisi imandandır diyerek çıktığımız bu yolda Etimesgut ilçe müftülüğü personeli Kübra ÇELİK hocamıza kıymetli sunumu ve güzel anlatımı için, dikkatle dinleyen sevgili öğrencilerimizi de duyarlılıklarından ve saygilarindan dolayi çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

06 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden canlarımızı rahmetle anıyor,yakınlarına sabırlar diliyoruz.Allah bir daha böyle büyük bir acı yaşatmasın inşallah.

Ekm

Etimesgut Jandarma Trafik Komutanlığından Ömer HACIKÖYLÜ ve Gökcan GÖKMEN tarafından okulumuz öğrencilerine trafik güvenliğiyle ilgili seminer verildi.

Ekm

13 EKİM ANAKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 100.YILI KUTLU OLSUN.