Nis

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 5.SINIF ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN https://docs.google.com/forms/d/1bjFUnoAm6fS2Px7ICcbZnurOjzL1w_Icu-iIJ9EFIYs/edit

BAŞVURU FORMUNA LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ meb_iys_dosyalar/06/27/763781/resimler/2024_05/02141351_5.sinifsinavbasvuruformu.jpg

Nis

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığımız Mart ayı etkinliği olan Kutadgu Bilig okumalarımıza ait pano çalışmalarımız.

Mrt

Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Müftülüğünün, "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Ortaokul Öğrencileri Arasında düzenlemiş olduğu Ezbere Şiir Okuma Yarışmasında,okulumuz 5/B sınıf öğrencisi Ahmet Sercan ÇELİK ilçe birincisi olmuştur.Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Selma VARLI’yı tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Bağlıca Şehit Kalender Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yürütmekte oldumuz “Pozitif Okul İkliminin Mimarları İşbaşında” adlı  Erasmus+ projemizin tanıtım programı Milli Eğitim Bakanlığı Akademik Gelişim Koordinatörü Hüseyin Kazan’ın sunumu, İl Arge temsilcisi Derya Sevinç’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103.YILI KUTLU OLSUN.ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA "İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN"

Mrt

Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen deprem tatbikatı Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul bahçesinde bulunan toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.