ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Şehit Kalender Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Enver ALPER - OKUL MÜDÜRÜ

1974 İskenderun doğumludur. İlk, orta, lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunudur.  Dershane ve yayıncılık, alanlarında 12 yıl özel sektörde çalışmıştır. Hatay, Adana, Mersin, Trabzon illerinde çeşitli kademelerde görev alıp çalışmıştır. Ankara Keçiören’de çeşitli Liselerde Coğrafya Öğretmenliği ve İdarecilik kadrolarında çalışmıştır. Talim Terbiye Kurulu Başkanlığında Program Geliştirme Dairesinde Coğrafya dersi Müfredatının yenilenmesi çalışmalarında görev almıştır. Bu okuldaki görevine Ekim 2020’ de başlamıştır.

Başta ofis ve autocad olmak üzere birçok bilgisayar teknolojisi alanında eğitim alıp, sertifikalandırmıştır. CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) uzmanıdır. Yüksek Lisansını, TODAİE’de (Türkiye Amme İdaresi  Enstitüsünde) Kamu Yönetimi Alanının Eğitim Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. Kişisel gelişim alanında çok sayıda Kurs, Eğitim, Çalıştaya katılmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.