Ülkümüz Okumak

Okulumuz Türkçe öğretmeni İlknur GÜMÜŞ' ün proje ortağı olarak yürüttüğü ulusal projede altı öğrencimiz görev almıştır. Projemizin temel amacı, öğrencilere okuma sevgisi kazandırarak, web 2.0 araçları yardımıyla okuma alışkanlığının eğlenceli bir şekilde yer etmesini sağlayarak ana dili okuryazarlığı becerisini kazandırmaktır. Öğrencilerimizin kendilerini ifade ederek özgüvenli bireyler oluşturmak, öğrencilerin kitap okumaya olan dikkatini çekmek ve motivasyonlarını canlı tutmak için renkli ortamlar sağlamak hedeflerimiz arasındadır.

Projemizde logo, afiş çalışmaları, kitap okuma, kitaplarla ilgili oyunlar, münazara, kaçış oyunu, sanat sokağı oluşturma, e-dergi çalışmalarımız yer almaktadır.

Proje sayfasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

27-04-202227-04-202227-04-2022

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 29.02.2024 09:49 - Görüntülenme: 162