ENERJIM STEM-ENERGY IS STEM

24-05-2023

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Birsev Kündeş’in katılım sağladığı e-Twinning projemizin amacı; öğrencilerin yaşamlarının büyük kısmını geçirdikleri okulda tasarruf bilincini oluşturarak bunu tüm yaşamları boyunca sürdürmelerini ve çevrelerinde yaygınlaştırmalarını sağlamak, sınırlı enerji kaynaklarını optimum düzeyde kullanmalarına destek olmak, öğrencilerimizin yabancı kültürlerle iletişim kurmalarını ve yabancı dil pratiği yapmalarını desteklemek, web2 araçlarını kullanarak teknolojinin olumlu yönlerini hayatlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamaktır. Toplam 10 Türk öğretmenin bulunduğu ve 44 öğrencinin aktif olarak görev aldığı projemiz tamamlanmıştır.

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 14:14 - Görüntülenme: 131