01/08/1973'te Ceyhan'da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Ceyhan'da tamamladı.

İlk şiir kitabını, üniversitede öğrenciyken yayımladı.

Erzincan ve Iğdır'da “GÜL PEMBE ” adı altında, kültür ve edebiyat konulu radyo programlar yaptı.

2001 yılında “BAL ARISI” adlı bir tiyatro grubu kurdu.

Şiirleri : Türk Edebiyatı, Otağtepe, Yaklaşım, Dil ve Edebiyat dergilerinde yer aldı.

Araştırma yazıları, röportajları, makaleleri yerel ve ulusal gazetelerde, dergilerde yer aldı.

Altın Turaç ödülleri kapsamında 2012 yılında, YILIN YAZARI seçildi.

Şiir kitapları : ANNEYE (1995) ve GÖZLERİNE YAZDIĞIM ŞİİRLER (2001)

100'e yakın kitabı bulunmaktadır.

Nis

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 5.SINIF ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...

BAŞVURU FORMUNA LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ meb_iys_dosyalar/06/27/763781/resimler/2024_05/02141351_5.sinifsinavbasvuruformu.jpg

Nis

Mrt

25 MART TARİHİ İTİBARIYLA GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI

Mrt

Ortağı olduğumuz OUR HOME OUR SCHOOL adlı e twinning projemiz kapsamında Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Özlem KAYA "AKRAN ZORBALIĞI" konulu veli semineri düzenleyecektir. 7 Mart Perşembe günü olan seminerimiz akşam saat 20.00'de çevrimiçi platformda zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm ortaokul velilerimiz davetlidir. Not: Toplantı linki aynı gün veli whatsap gruplarında paylaşılacaktır.

Okul Aile Birliği Hesap Bilgileri Ekte Yer Almaktadır.